Licitaţie de 9 milioane de euro, pentru realizarea unei arene sportive mai rar întâlnite

Licitaţie de 9 milioane de euro, pentru realizarea unei arene sportive mai rar întâlnite
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

După ani buni în care s-a aflat în blocaj, un proiect ambiţios urmează să fie lansat pentru modernizarea Stadionului Ştiinţa, aparţinând Universităţii Politehnice Timişoara. Arena ar urma să aibă o arhitectură cel puţin unică, două terenuri de minifotbal fiind proiectate pe acoperişul tribunei, în timp ce sub gradene şi în spatele lor, pe lângă vestiare, grupuri sanitare şi sală de conferinţe, sunt prevăzute şi locuri de parcare pe două etaje.

Licitaţia pentru găsirea constructorului a fost lansată marţi, informează Opinia Timişoarei. Valoarea contractului este estimată la 37.205.977, adică aproape 9 milioane de euro cu tot cu TVA, mai arată sursa citată.

Potrivit anunţului din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice privind extinderea şi modernizarea bazei sportive:
– la parter se va amenaja o zona de parcaje auto. In zona dinspre terenul de sport vor fi o serie de functiuni ce deservesc terenul de sport: vestiare, grupuri sanitare, sala de conferinte, cabinet medical, dar si o serie de spatii tehnice.
– la etajul 1 va fi o noua parcare, iar in zona de sub gradene spatii tehnice.
– La etajul 2 parcaje auto si casa de scara centrala.
– La etajul 3 sunt prevazute doua terenuri de sport, doua vestiare care deservesc cele doua terenuri si o cafenea cu spatii anexa.

Image