Mai mulți polițiști timișoreni au ajuns la spital după ce au intrat în zonele contaminate cu otravă

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Mai mulți polițiști s-au prezentat, miercuri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara pentru investigații medicale. Autoritățile nu au putut ascunde prezența oamenilor legii la unitatea spitalicească, însă au insistat că măsura este exclusiv una preventivă.

Sursele reporterilor tion.ro, atât din unitatea spitalicească cât și din rândurile polițiștilor din Timișoara, au confirmat încă de miercuri prezenta polițiștilor la Unitatea de Primire Urgențe.

S-a încercat verificarea oficială a informației și, pentru că prezența polițiștilor la UPU nu putea fi ascunsă, răspunsul a fost că oamenii legii sunt prezenți acolo pentru analize preventive și nu pentru că ar avea probleme din cauza expunerii la substanța care a provocat moartea a doi copii și a mamei unuia dintre ei.

Potrivit sursei citate, ar fi vorba despre nouă polițiști, câțiva dintre ei criminaliști, care au fost investigați de medicii de la Urgențe. Se pare că în cazul unora dintre oamenii legii au fost descoperite „analize proaste la ficat”, iar aceștia au primit medicație și au fost lăsați să plece acasă.

Polițiștii vizați fac parte dintre cei care au fost trimiși printre primii la fața locului și care au intrat în spațiile în care a fost descoperită prezența otrăvii. Oamenii legii au fost consultați miercuri, între orele 11 și 19/20, iar sursele tion.ro spun că unii dintre ei prezentau simptome ușoare de greață și vărsături. Informația care indica că aceștia ar avea probleme de sănătate, chiar dacă nu grave, a fost infirmată vehement de toți reprezentanții structurilor implicate în gestionarea cazului.

Sursă foto tion.ro.

Image