Manager "V. Babeș" din Timișoara: La toamnă ne așteptăm la tsunami. Cei care promovează că nu există Covid ar trebui să răspundă penal

Manager "V. Babeș" din Timișoara: La toamnă ne așteptăm la tsunami. Cei care promovează că nu există Covid ar trebui să răspundă penal
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

"La toamnă ne așteptăm la un tsunami", este semnalul de alarmă tras de managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara, Cristian Oancea. Potrivit Digi24, el spune că în România asistăm la o creștere exponențială a cazurilor de coronavirus și că cei care susțin că nu exstă Covid sau decese ar trebui să răspundă penal.

"Am spus că în iulie vom avea 700 – 800 de cazuri. Se pare că a explodat creșterea exponențială.

Severitatea cazurilor e în creștere incredibilă, ne așteptăm la ce e mai rău.

Ne așteptăm la un tsunami.

Valul unu va fi replica palidă a valului doi.

Dacă nu se va termina cu nebunelile cu antivacciniștii și cei care susțin că nu există Covid sau decese vom avea același scenariu ca în Italia.

Cei care promovează teoriile conspiraționiste trebuie să plătească. Acești oameni care promovează că nu există Covid, decese, ar trebui să răspundă cu caz penal.

Din cauza teoriilor lor ajungem să moară foarte mulți oameni.

O nație întreagă ne aflăm la marginea unui dezastru medical.

Am avut o șansă în februarie – martie când am făcut față cu brio medical, acum nu mai putem face asta din cauza iresponsabilității. Riscăm să pierdem controlul medical în august.

Se pare că am dat cu piciorul la tot ce am făcut în martie", a declarat medicul Cristian Oancea, potrivit sursei citate.

Sursă foto tion.ro.

Image