Medic timișorean, în vârstă de 28 de ani, găsit decedat în locuinţa sa / Bărbatul lucra în Secţia ATI a Spitalului Judeţean

Medic timișorean, în vârstă de 28 de ani, găsit decedat în locuinţa sa / Bărbatul lucra în Secţia ATI a Spitalului Judeţean
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un medic în vârstă de 28 de ani, din Timişoara, care lucra la Spitalul Judeţean pe Secţia ATI, a fost găsit decedat în locuinţa sa, luni dimineaţa. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit News.ro, reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara au declarant că bărbatul era medic rezident şi a lucrat cu pacienţi infectaţi cu COVID-19, o perioadă de timp.

”Medicul rezident avea 28 de ani. A lucrat pe COVID o bună perioadă de timp, în ultimele zile a lucrat pe ATI normal. Am fost informaţi în această dimineaţă de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuinta sa. Colectivul Spitalului Judeţean Timişoara îşi exprimă regretul vis a vis de această tragedie nemărginită”, transmit reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara. Potrivit acestora, necropsia va stabili ce anume s-a întâmplat. 

”La data de 4 aprilie a.c.,în jurul orei 22:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie şi-a găsit baiatul de 27 de ani decedat în casă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care se efectuează verificări pentru stabilirea cauzei decesului”, a transmis IPJ Timiş, potriviti sursei citate. 

Image