O bucată din planșeul unei clădiri în construcții s-a prăbușit

O bucată din planșeul unei clădiri în construcții s-a prăbușit
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Incident, vineri dimineața, pe un șantier. Pompierii și polițiștii au fost chemați după ce o bucată din planșeul unei clădiri s-a prăbușit în timp ce muncitorii turnau beton. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri și polițiști, dar și medici de la ambulanță.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 9:40. Pompierii au fost anunțați prin apel la 112 că pe un șantier de pe Strada Marin Constantin din Calea Torontalului din Timișoara, planșeul unei clădiri în construcție s-a prăbușit.

 

„În urma apelului primit prin S.N.U.A.U 112 din data de 17.06.2022, ora 09:43, am fost anunțați despre prăbușirea unei clădiri în construcție din Timișoara, pe Calea Torontalului. Au fost alertate urmatoarele forțe si mijloace: 1 Autospecială de primă intervenție și comandă, 1 Autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 Automacara, 1 Descarcerare, 1 Autospecială de Transport Personal și Victime Multiple, 2 echipaje SMURD tip B din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, 1 Descarcerare Grea, 1 Container Multirisc, 1 Ambulanță TIM tip C, din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara,cu 2 ofițeri și 22 subofițeri”, au declarat cei de la ISU Timiș, potrivit tion.ro.

La sosire, pompierii au constatat că s-a prăbușit cofragul unui planșeu de la etajul 1 pe timpul turnării betonului. Unul din muncitori a fost rănit ușor și acuza dureri la nivelul spatelui. Victima a refuzat transportul la spital.

Polițiștii fac cercetări pentru a determina cauzele producerii incidentului.

Foto tion.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image