O femeie din Timişoara care a vizitat recent Italia, internată la spital cu suspiciune de coronavirus

O femeie din Timişoara care a vizitat recent Italia, internată la spital cu suspiciune de coronavirus
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O femeia internată joi seară în spital la Timișoara a fost diagnosticată cu gripă, în urma testului făcut în unitatea sanitară. Potrivit tion.ro, testele de coronavirus sunt în lucru.

Femeia de 50 de ani a fost adusă la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara după ce a acuzat stări de febră. Timp de zece zile ea s-a aflat izolată la domiciliu și a anunțat, telefonic, că are febră.

A fost transportată cu o ambulanță specială de la domiciliul său din Timișoara la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, unde a fost izolată în salonul special dedicat pacienților suspecți de coronavirus. I s-au recoltat probe biologice și primele teste arată că are gripă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie făcut public și rezultatul testelor pentru infecția cu coronavirus.

Potrivit sursei citate, doctorii spun însă că faptul că femeia a ieșit „pozitiv” la gripă diminuează mult șansele ca aceasta să fie infectată cu coronavirus.

Femeia de 50 de ani a călătorit, în urmă cu zece zile, la Bergamo, în Italia, zonă unde coronavirusul și-a făcut simțită prezența.

Imagine cu caracter ilustrativ, jurnal.md.

Image