fbpx

O mai veche metodă a tâlharilor face victime în vestul ţării

Când vine vorba să-și lase victimele fără bani, fantezia tâlharilor nu are limite. O metodă preferată de aceștia implică două femei, dintre care un foarte tânără, care sunt complicele tâlharilor. Ele conving un bărbat mai în vârstă să le urmeze într-un loc mai retras. Aici intervine complicele lor care amenință victima și o deposedează de bunuri.

S-a întâmplat la Timișoara, unde un bărbat de 67 de ani a fost convins de o femeie și de o copilă de doar 16 ani să le urmeze într-o zonă mai izolată de lângă Parcul Regina Maria. El a fost atacat de complicele celor două, care i-a luat portofelul cu 4000 de euro și actele personale, informează Realitatea de Timiş.

Polișiștii au intrat însă pe fir. Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, iar cele două femei sunt cercetate pentru complicitate la infracţiunea de tâlhărie. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză precum şi pentru recuperarea prejudiciului.”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.