Patru răniți, inclusiv o fetiță de 10 ani, într-un accident provocat de un tânăr care voia să se sinucidă

Patru răniți, inclusiv o fetiță de 10 ani, într-un accident provocat de un tânăr care voia să se sinucidă
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Patru persoane au fost rănite într-un accident produs luni, pe DN 6, în zona Lugoj. Unul dintre șoferii implicați ar fi lăsat un mesaj de adio, duminică seară, anunțând că își va pune capăt zilelor.

„Un bărbat, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism pe DN 6-Centura Lugojului, dinspre Caransebeş înspre Timişoara, iar la intersecţia cu A6 a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 46 de ani, care circula în aceeaşi direcţie de deplasare. În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate peste construcţia din intersecţia prevăzută cu sens giratoriu, acestea răsturnându-se în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier au rezultat 4 victime, respectiv cei doi conducători auto şi doi pasageri, o minoră de 10 ani şi un bărbat, de 45 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeie”, anunţă reprezentanţii IPJ Timiş.

Fetița de 10 ani ar fi în starea cea mai gravă, scrie presa locală.

Potrivit lugojinfo.ro, polițiștii au extins cercetările, în urma accidentului, după apariția unor informații potrivit cărora, duminică seară, tânărul de 19 ani care conducea una dintre mașini ar fi lăsat un bilet de adio, anunțând că vrea să se sinucidă. Oamenii legii trebuie să stabilească dacă acesta a provocat intenționat impactul de pe DN 6.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Sursa foto: lugojinfo.ro

 

Image