Polițist din Lugoj atacat cu cuțitul după ce a atenționat un bărbat să poarte mască

Polițist din Lugoj atacat cu cuțitul după ce a atenționat un bărbat să poarte mască
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un ofițer din cadrul poliției municipiului Lugoj a fost rănit cu un cuțit, marți dimineața, într-o altercație cu un bărbat pe care îl atenționase pentru că nu purta mască.

Ofițerul participa la o acțiune de verificare a respectării regulilor de prevenție împotriva COVID-19, când, pe strada Timișoarei din Lugoj, a abordat un bărbat care efectua niște lucrări. Potrivit lugojinfo.ro, omul legii i-ar fi cerut individului explicații pentru faptul că nu purta masca, însă acesta a devenit agresiv.

Bărbatul, angajat la societatea locală de apă-canal, s-ar fi enervat și a intrat într-o altercație cu ofițerul. În timpul imobilizării, bărbatul care avea asupra lui un cuțit, l-a rănit pe polițist la mână.

Omul legii a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar agresorul său a ajuns în custodia poliției. Polițiștii au demarat o anchetă și, în funcție de rezultatul ei, urmează să ia măsuri împotriva bărbatului.

În Timiș, rata de infectare cu coronavirus a ajuns la 4,15, iar masca este obligatorie în toate spațiile închise sau deschise. În Lugoj masca este obligatorie în toate spațiile publice, închise sau deschise.

Sursă foto lugojinfo.ro/eveniment.

 

Image
Image