fbpx

Polițist înjunghiat de către suspectul pe care încerca să-l imobilizeze

Image
Image

Un incident violent, s-a petrecut în seara de joi, în localitatea timișeană Surducu Mic. Un polițist a fost rănit cu un cuțit de către un bărbat beat pe care omul legii încerca să-l imobilizeze. Polițistul a ajuns la spital, iar agresorul recalcitrant s-a ales cu dosar penal.

Potrivit tion.ro, incidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 22, în localitatea Surducu Mic, județul Timiș. Polițiștii au fost sesizați cu privire la un bărbat băut care făcea scandal la un bar din localitate. La fața locului s-au deplasat doi oameni ai legii care au identificat persoana recalcitrantă, un bărbat în vârstă de 62 de ani. Cei doi polițiști au încercat să-l imobilizeze pe individ, însă la un moment dat bărbatul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe unul din oamenii legii în zona genunchiului.

Bărbatul beat a fost imobilizat de colegii polițistului rănit. Omul legii a ajuns la spital cu o rană superficială de cuțit.
Agresorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și s-a ales cu un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și ultraj.

Sursă foto tion.ro.

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.