Record negativ pentru CFR: 17 ore pe ruta București-Timișoara

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Călătoria cu trenul este o experienţă traumatizantă în România. Au trecut prin ea cei care au vrut să ajungă de la Bucureşti la Timişoara, cu un tren de noapte. Drumul a durat aproape 17 ore, în loc de 9 ore şi jumătate.

Ghinionul i-a urmărit pe nefericiţii călători încă din Gara de Nord. Cei care s-au grăbit, de teamă că ar putea pierde trenul, au făcut-o degeaba. Garnitura s-a urnit abia după o primă întârziere, notează Digi 24. "La Bucureşti Nord, la ora 21.20, trebuia să avem plecarea să ajungem la Timişoara. A avut iniţial 20 de minute întârziere şi apoi cred că am mers undeva la vreo 15 de minute nu mai ştiu la ce staţie ne-a oprit, la ce gară şi ne-a ţinut până la 2 jumate noaptea", a povestit un călător. Ajuns cu greu undeva în judeţul Olt, trenul s-a oprit din nou. Pentru că linia de contact a luat foc. Așa că trenul groazei a mai făcut o pauză, de data aceasta mai substanțială: 3 ore. Şi n-a fost ultima.

După Caransebeş, locomotiva s-a stricat din nou. Aşa se face că trenul care ar fi trebuit să ajungă la destinaţie la ora 6 şi 55 de minute a intrat triumfător în Gara Timişoara abia la ora 14.00, mai informează Digi 24.

Reprezentanţii CFR dau vina pe o furtună care i-a împiedicat să intervină mai repede.

Image
Image