Timișoara: O femeie s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei

Timișoara: O femeie s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Sinucidere șocantă, marți dimineață, în zona Dâmbovița din Timișoara. O femeie de 33 de ani s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc împreună cu cei doi copii ai săi, un băiat și o fetiță, în vârstă de aproximativ 3 și 6 ani.

Incidentul s-a petrecut marți dimineață pe bulevardul Dâmbovița la numărul 84. Femeia, în vârstă de aproximativ 33 de ani, locuia cu copiii pe strada Văliug din Timișoara. Ar fi plecat cu ei la grădiniță însă s-a oprit la blocul de pe bulevardul Dâmbovița unde a urcat pe acoperiș. Femeia s-a aruncat apoi în gol împreună cu micuții.

Potrivit tion.ro, la sosirea forțelor de intervenție, mama și băiețelul de aproximativ trei ani erau decedați. Medicii de la ambulanță încearcă resuscitarea fetiței.

„La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Foto tion.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image