fbpx

Un angajat al companiei Nokia s-a aruncat de la etajul 5 sub privirile poliţiştilor şi pompierilor

Image
Image

Un bărbat, angajat al companiei Nokia, s-a aruncat în gol de la etajul 5 al clădirii de pe Splaiul Nicolae Titulescu din Timişoara, ieri seară. Acesta a deschis unul dintre geamurile clădirii şi s-a aruncat în gol. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de pompieri şi poliţie care au izolat zona. Doi membri ai unui echipaj SMURD au încercat resuscitatea bărbatului, fără succes. De asemenea, s-a acordat primul ajutor si unei femei căreia i s-a facut rău în interiorul clădirii.

Potrivit pressalert.ro, bărbatul a vrut să se sinucidă: s-a urcat pe un scaun și a deschis geamul.
„Poliţistul îi tot spunea să coboare, să nu se arunce. A coborât de pe scaun de vreo două-trei ori. La un moment dat s-a întors din birou. Apoi a venit o autoscară a pompierilor, în momentul în care a văzut că întind autoscara s-a aruncat în gol”, a declarat un martor, potrivit sursei citate. Toată discuţia dintre bărbat şi un poliţist a durat aproximativ 20 de minute.

La faţa locului a ajuns și o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş, condusă de directorul Pavel Kasai,care a început o anchetă, în paralel cu cea a poliţiei.

Potrivit sursei citate bărbatul era angajat al Nokia de 15 ani și avea doi copii. El și-a sunat soția anunțând-o că se va sinucide, iar aceasta a sunat la 112, alertând autoritățile. La clădirea de birouri a ajuns inclusiv un negociator al Poliției Timiș.
Bărbatul a forțat unul dintre geamurile din birou și s-a aruncat în gol, nu înainte de a-i scrie un mesaj soției. Femeia se afla la parterul clădirii când soțul ei s-a aruncat în gol. Ulterior, ea a fost transportată în stare de șoc la spital de un echipaj de la Ambulanță.
Conform primelor date ale anchetei, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor pe fondul unei depresii provocate de problemele de la locul de muncă.

Sursă foto pressalert.ro

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.