Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un TIR, pe autostrada A1

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un TIR, pe autostrada A1
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, care mergea pe jos pe autostrada A1 Deva-Nădlac, a murit după ce a fost lovit în plin de un TIR. Şoferul şi-a continuat drumul.

Un alt şofer a sesizat Poliţia, informează G4Media. În urma accidentului, pietonul, în vârstă de 38 de ani, a decedat. Martorii spun că bucăţi din trupul bărbatului au fost împrăştiate pe o distanţă de aproximativ 100 de metri, mai menţionează sursa citată.

Bărbat lovit de TIR pe autostrada A1

"În cursul nopţii trecute, 29.01.2023, în jurul orei 02:40, poliţiştii Biroului Poliţie Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe autostrada A1, sens de mers Timişoara-Lugoj, în dreptul localităţii Remetea Mare din judeţul Timiş, soldat cu decesul unei persoane. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, în vârstă de 38 de ani, în timp ce se deplasa pe autostrada A1, dinspre Timişoara înspre Lugoj, a fost surprins şi accidentat de un autotren, care şi-a continuat deplasarea după impact", a transmis IPJ Timiş.

În cauză, a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului, cercetările fiind continuate în vederea identificării conducătorului auto şi stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image