fbpx

Un bilet de adio a declanșat o operațiune de căutare încheiată cu o descoperire macabră

Un bilet de adio a declanșat o operațiune de căutare încheiată cu o descoperire macabră

Image
Image

Un paznic de vânătoare în vârstă de 58 de ani a fost găsit fără suflare în propria mașină parcată într-o pădure din județul Timiș.

Potrivit primelor informații, bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor cu arma pe care o deținea. Descoperirea macabră a avut loc puțin după miezul nopții, atunci când familia paznicului de vânătoare a observat că acesta nu a mai venit acasă.

În plus, au găsit un bilet de adio în care bărbatul, potrivit surselor citate de Antena3.ro, ar fi menționat faptul că vrea să își pună capăt zilelor.

Familia a alertat imediat autoritățile, iar ofiţerii de la Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Timiş, alături de Poliţia Buzias au început imediat căutările.  

Maşina bărbatului a fost găsită pe un fond de vânătoare, nu departe de Buziaş. Oamenii legii au descoperit în interior corpul neînsufleţit al vânătorului, care se împuşcare. Medicii au constat decesul, iar trupul a fost preluat pentru efectuarea necropsiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce anume a l-a determinat pe bărbat să își pună capăt zilelor.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Foto Antena3.ro.

 


Image

Publish modules to the "offcanvas" position.