fbpx

Un medic din Timișoara și-a bătut copilul până l-a băgat în spital

Image
Image

Un medic din Timișoara e acuzat că și-a bătut copilul de 13 ani în bătaie pentru că a luat note mici la școală. Copilul a ajuns la spital, iar tatăl a primit ordin de restricție, potrivit renasterea.ro.
Radu Blagoe, chirurgul acuzat că și-a bătut copilul, își desfășoară activitatea la Spitalul Clinic CFR, acolo unde a fost și manager interimar. Bărbatul nu este la prima abatere. El a fost condamnat în trecut la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru că și-a bătut crunt fosta iubită. Acum bărbatul a intrat din nou în atenția autorităților și riscă să fie trimis după gratii.

Potrivit MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Aurora Voicilă, a declarat, marți, că în urma agresiunii, copilul a fost internat în spital, fiind, ulterior, audiat în prezența mamei și a unui avocat.
„S-a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului şi a fost emis un ordin de restricţie în cazul unui bărbat din Timişoara care şi-ar fi agresat copilul în vârstă de 13 ani, fiind efectuate cercetări în acest caz de către poliţişti. Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, copilul fiind internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ordinul de restricţie a fost emis luni, după ce copilul a fost externat şi audiat în prezenţa mamei, a avocatului şi a unei asistente a DGASPC Timiş”, a spus Voicilă, potrivit sursei citate.

Credit foto renasterea.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.