fbpx

Un minor a fost reținut în cazul femeii care a fost tâlhărită și ucisă pe o stradă din Timișoara

Un minor a fost reținut în cazul femeii care a fost tâlhărită și ucisă pe o stradă din Timișoara

Image
Image

Un minor de 16 ani a fost reținut, în Timiș, iar ulterior arestat pentru 30 de zile, pentru uciderea unei femei pe care a tâlhărit-o, săptămâna trecută. Trupul victimei a fost găsit de trecători, zăcând pe o o stradă dintr-un cartier mărginaş al municipiului Timișoara.

"În data de 30.10.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul S.S., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și omor prevăzute de art.223, art.224 alin.1 lit.d C.pen. cu aplicarea art.113 alin.3 C.pen. și de art.188 alin.1 C.pen. cu aplicarea art.113 alin.3 C.pen..

În sarcina inculpatului s-a reținut că în seara zilei de 29.10.2020, în jurul orelor 20:00, acesta ar fi urmărit victima care se întorcea de la serviciu, iar când a ajuns-o din urmă pe str. Jean Monnet din Timișoara, într-o zonă nelocuită, ar fi atacat-o și ar fi lovit-o cu putere în zona faței. Când victima a căzut la pământ, inculpatul i-ar fi sustras telefonul mobil și portmoneul, apoi ar fi sugrumat-o, suprimându-i viața, și ar fi abandonat-o la marginea părții carosabile, în vegetație.

În data de 31.10.2020, inculpatul S.S. a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei", a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Minorul şi-ar fi recunoscut fapta, în timpul audierilor.

 

Sursa foto: digi24.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.