Un tânăr fără permis a furat o maşină şi a intrat cu ea în şanţ

Un tânăr fără permis a furat o maşină şi a intrat cu ea în şanţ
Un tânăr din Timiş a fost rănit după ce a furat o maşină, fără a avea permis de conducere, şi a intrat cu ea într-un şanţ de pe marginea drumului
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr din Timiş a fost rănit, sâmbătă, după ce a furat o maşină, fără a avea permis de conducere, şi a intrat cu ea într-un şanţ de pe marginea drumului.

Un tânăr de 22 de ani din judeţul Timiş a furat o maşină pe care a găsit-o cu cheile în contact, apoi a făcut accident cu ea, ajungând în şanţul de pe marginea drumului, transmite News.ro. În urma accidentului, bărbatul, care nu are permis de conducere, a fost rănit. Poliţiştii au deschis dosar penal.

”Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a condus un autoturism pe DJ 593A în localitatea Sânmartinul Maghiar dinspre Uivar către Sânmartinul Sârbesc, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de mers şi a iesit în afara părţii carosabile. În urma impactului, tânărul a fost rănit şi transportat la spital. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul îl sustrăsese de pe raza localităţii Sânmartinul Maghiar”, a transmis IPJ Timiş.

Tânărul găsise maşina cu cheile în contact, astfel că a furat-o.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, relatează G4Media.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image