fbpx

Un tânăr fără permis a furat o maşină şi a intrat cu ea în şanţ

Un tânăr fără permis a furat o maşină şi a intrat cu ea în şanţ

Un tânăr din Timiş a fost rănit după ce a furat o maşină, fără a avea permis de conducere, şi a intrat cu ea într-un şanţ de pe marginea drumului

Image
Image

Un tânăr din Timiş a fost rănit, sâmbătă, după ce a furat o maşină, fără a avea permis de conducere, şi a intrat cu ea într-un şanţ de pe marginea drumului.

Un tânăr de 22 de ani din judeţul Timiş a furat o maşină pe care a găsit-o cu cheile în contact, apoi a făcut accident cu ea, ajungând în şanţul de pe marginea drumului, transmite News.ro. În urma accidentului, bărbatul, care nu are permis de conducere, a fost rănit. Poliţiştii au deschis dosar penal.

”Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a condus un autoturism pe DJ 593A în localitatea Sânmartinul Maghiar dinspre Uivar către Sânmartinul Sârbesc, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de mers şi a iesit în afara părţii carosabile. În urma impactului, tânărul a fost rănit şi transportat la spital. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul îl sustrăsese de pe raza localităţii Sânmartinul Maghiar”, a transmis IPJ Timiş.

Tânărul găsise maşina cu cheile în contact, astfel că a furat-o.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, relatează G4Media.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.