fbpx

Un timișorean a murit, iar fiica sa a ajuns la spital după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Un timișorean a murit, iar fiica sa a ajuns la spital după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Image
Image

Un bărbat de 66 de ani a fost găsit decedat, miercuri seara, în locuinţa sa din Timişoara, iar fiica lui de 38 de ani - în stare de inconştienţă, fiind transportată la spital.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi s-au intoxicat cu monoxidul de carbon emanat de flacăra de la aragaz cu care încercaseră să se încălzească.

"Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Dumitru Kiriac din Timişoara a fost găsit decedat un bărbat de 66 de ani, iar fiica lui, în vârstă de 38 de ani a fost găsită în stare de inconştienţă. Poliţiştii au constatat, la faţa locului, că cele sesizate se confirmă. A fost întocmit dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii incidentului", a anunţat Poliţia Timiş potrivit AGERPRES.

Pompierii ajunşi la faţa locului pentru a salva victimele au găsit bărbatul decedat, iar fiica a fost transportată la spital, cu insuficienţă respiratorie.

Imagine cu caracter ilustrativ: ziaruldeiasi.ro

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.