UPDATE / VIDEO - Criminalul din Făget: ”O icoană de argint m-a scos afară din casă, m-a făcut să fac unele lucruri, să am o forță inumană”

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Individul care a ucis un bărbat și a rănit alte cinci, miercuri, în zona orașului Făget, a fost prins joi dimineața într-o mașină, în apropiere de locuința sa. Potrivit tion.ro, el a declarat polițiștilor care l-au prins că totul s-a întâmplat din cauza unei ”icoane dintr-o cameră”, ”o icoană care efectiv m-a luat după ea.”

”Icoana care m-a scos afară din casă la șase dimineața ... o icoană de argint m-a scos afară din casă, m-a făcut să fac unele lucruri, să am o forță inumană. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei”, a spus el când era încătușat.

Ionel Boldea a fost prins de către polițiști joi dimineața, în jurul orei 02.00. Autorul crimei din Făget a fost depistat într-o mașină, în apropiere de locuința sa din satul Bichigi. Oamenii legii nu au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru imobilizarea lui, pentru că bărbatul de 33 de ani nu a opus rezistență.

UPDATE

Potrivit unor surse judiciare, citate de MEDIAFAX, miercuri dimineaţa, în momentele în care a comis atacurile asupra celor şase persoane din zona oraşului Făget, Ionel Boldea de afla sub influenţa unor substanţe stupefiante.

După ce a fost prins de poliţişti, joi dimineaţa, în apropierea locuinţei sale din satul Bichigi, Ionel Boldea a fost dus la Spitalul Municipal Timişoara, unde i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili ce droguri a consumat. Surse din cadrul anchetei au declarat că unul dintre drogurile consumate ar fi cocaina.

Tânărul a fost dus, joi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru a fi audiat. Individul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt şi conducerea unui vehicul sub influenţa stupefiantelor.

Sursă foto/video tion.ro.

Image