Vineri, 09 August 2019 09:46

Spitalul AS Medica Bucov își triplează capacitatea și inaugurează, în această lună, secțiile de Recuperare Medicală, Boli Interne și Gastroenterologie

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această lună va fi finalizată nou aripă a spitalului AS Medica Bucov, care va găzdui noi secții se specialitate. Clădire cu parter și două etaje are o suprafață de 2000 de metri pătrați, beneficiind de dotări ultramoderne, saloane de 2 paturi, cu băi, care asigură un confort hotelier de 4 stele,. Evenimentul va permite triplarea capacității Spitalului AS Medica Bucov. Deschis în  august 2016 și situat la mai puțin de 3 km de centrul municipiului Ploiești, în comuna Bucov, acesta a funcționat până în prezent cu un număr de 33 de paturi, având în componență mai multe compartimente și secții: Ambulatoriul de Specialitate, Explorări Funcționale, Policlinică, Sala de tratament, Laborator Clinic, Secția de Medicină Internă și Boli Interne Cronici.

Din 21 august, baza materială va fi completată cu noua aripă, cu un număr de 64 de paturi și cu o impresionantă bază de tratament și recuperare a cărei activitate se va desfășura pe o suprafață de 880 de metri pătrați. Noile secții, Recuperare Medicală, Boli Interne și Gastroenterologie, vin în întâmpinarea cererii tot mai crescute pentru servicii medicale de calitate în Prahova.

Începând din 21 august, pacienții prahoveni vor avea acces la terapii realizate la cele mai ridicate standarde medicale pentru tratarea unor afecțiuni precum boli reumatologice (artroze, artrite, spondiloze, spondilite), boli degenerative articulare și ale coloanei vertebrale, boli ale aparatului cardio-vascular, boli neurologice, boli metabolice, boli ale aparatului digestiv etc.

Investiția, realizată exclusiv din fonduri private, este realizată după o idee a medicului Alin Scarlat, doctor în Științe Medicale. Doctorul Scarlat este, de altfel, coordonatorul întregului proiect și unul dintre promotorii conceptului de ”medicină socială” în România.

Sursa foto: as-medica.ro

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.