Marți, 08 Octombrie 2019 14:30

Încep lucrările de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Ploieşti

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Conducerea Consiliului Judeţean a anunţat că va emite săptămâna viitoare ordinul de începere a lucrărilor în cadrul proiectului european de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, cea mai mare unitate medicală din Prahova.

Proiectul, finanţat din fonduri europene, vizează extinderea actualei clădiri a UPU, plus schimbarea circuitelor medicale şi aducerea de aparatură nouă. 

Preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a declarat că ordinul de începere a lucrărilor va fi semnat săptămâna viitoare, joi. El a mai explicat că executanţii vor lucra mai întâi la noua construcţie, în partea dreaptă a actualei Unităţi de Primiri Urgenţe, ceea ce înseamnă că, pentru moment, nu va fi nevoie de mutări. Abia când extinderea va fi gata, se va trece la demolarea peretelui despărţitor şi la mutarea UPU în cabinetele de ambulatoriu de la parterul Spitalului Judeţean.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Finanţare de la UE la Spitalul Judeţean din Ploieşti, pentru extinderea şi dotarea UPU

Valoarea totală e estimată la aproape 18,6 milioane de lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă solicitată de la Uniunea Europeană depăşeşte 6,7 milioane. Lucrările sunt estimate să dureze 18 luni.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.