Marți, 17 Decembrie 2019 16:13

Ecograf performant nou în dotarea Maternității Ploiești

Scris de  Ioana Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un ecograf nou, performant, a fost adus la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploiești, a anunțat, marți, Consiliul Județean Prahova, instituția care are în administrare unitatea sanitară.

"Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești a primit un ecograf staționar de înaltă performanță, dedicat examinărilor de sănătate a femeilor atât în format 2D, 3 D, cât și 4 D. Aparatul oferă o calitate a imaginilor foarte bună, permițând depisatarea precoce a unor eventuale malformații ale fătului.Echipamentul este conceput pentru examinări obstetrice-ginecologice, abdominale, vasculare, pediatrice, cardiologice, de cord fetal și musculoscheletale", au explicat reprezentanții CJ Prahova.

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 1.088.999,94 lei.

Potrivit informării transmis de Consiliul Județean "echipamentul medical de ultimă generație va contribui la creşterea calităţii investigațiilor ginecologice, servicii de care vor beneficia atât pacientele din județul Prahova, cât și cele din județele limitrofe".

Reprezentanții CJ au mai anunțat că au fost date în folosință și patru noi rezerve, cu câte două paturi, baie proprie și televizor.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.