Joi, 30 Mai 2019 12:15

Deputatul "Mitralieră" vede alegătorii ca pe nişte prostituate: a plătit înainte, acum le cere nesatisfăcut banii înapoi Recomandat

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dezamăgit că partidul din care face parte a pierdut alegerile şi, la o zi distanţă, şi-a văzut preşedintele intrând în penitenciar, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a dat una dintre declaraţiile politice şocante ale ultimelor zile, spunând că românii care au beneficiat de măriri de pensii şi salarii sau de subvenţii în timpul guvernării actuale ar trebui să dea banii înapoi. În viziunea parlamentarului social-democrat, alegătorii sunt probabil nişte nenorociţi, nişte fiinţe ordinare, incapabile să le ofere lui şi colegilor săi de partid recunoştinţa veşnică pe care o pretind.

Practic, analizând declaraţia ameţitoare a deputatului, observăm o trăsătură care se remarcă la mulţi politicieni români, o desconsiderare a oamenilor de rând, probabil catalogaţi, în mintea politicianului, ca o "prostime" care ar trebui să se bucure la câteva majorări de venituri oferite din an în Paşte şi să închidă ochii la măsurile mai puţin populare ale guvernării, să uite probabil şi că preţurile au crescut considerabil, direct proporţional cu pensiile şi salariile, ba chiar mai mult, să uite şi că actuala putere şi-a concentrat mare parte din eforturi pe "curăţarea" unor oameni cu probleme penale grave sau pe eliberarea infractorilor violenţi din penitenciare şi să creadă că băieţii ăştia vor să-şi facă treaba, dar nu-i lasă nişte nenorociţi de la Bruxelles cu interese în România. În câteva cuvinte, rezumând spusele acestui om, înţelegem că PSD-ul a încercat să plătească alegătorii şi se aştepta să primească răsplata la alegeri.

Cu alte cuvinte, domnul Rădulescu se crede la curve. Adică a plătit înainte, n-a fost satisfăcut de prestaţie şi cere să i se returneze banii. Vorbim despre acelaşi politician care, în timpul unor proteste în stradă împotriva partidului din care face parte, declara public că oamenii care contestă PSD-ul ar trebui împuşcaţi. De aici i s-a tras şi porecla de "Mitralieră", o etichetă care o să-l marcheze multă vreme şi care arată lipsa de respect faţă de oamenii cărora, în teorie, ar trebui să le reprezinte interesele. În aceeaşi notă vine şi declaraţia de acum, în care acest individ dă dovadă de o rupere totală atât de realitate, cât şi de simţul ridicolului.

Deputatul PSD care visa să execute români cu mitraliera nu înţelege acum de ce partidul său a fost "executat" la vot. Nu înţelege nici că salariile, pensiile şi subvenţiile pe care le invocă n-au fost plătite din banii lui aduşi de acasă. Uită că el, ca parlamentar, e plătit din banii românilor, nu invers. Crede că el şi ai lui taie şi spânzură, că tot ce e bun se întâmplă graţie lui, că tot ce e rău se întâmplă din cauza unor interese ascunse ale altora şi că poporul, umil şi serviabil, ar trebui pesemne să-i ridice o statuie, ca-n Coreea de Nord, la care oamenii de rând, prostimea adică, să vină periodic în pelerinaj, cu câte trei trandafiri în mână, că tot le-a majorat PSD-ul lefurile şi, na, acum îşi permit! Nu înţelege că respectul nu se cuvine de la sine, nici nu se impune cu forţa, nici nu se cumpără. Are o gândire de "lider maximo", cu respect faţă de oameni la "minimo"!

Citit 15727 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 08:29

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.