Directorul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) explică, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, un fenomen întâlnit frecvent în raioanele de carne ale marilor magazine: prezența lichidului în ambalaj.
„Prezența în exces a lichidului sangvinolent în interiorul ambalajelor poate indica:
• depozitare necorespunzătoare;
• fluctuații de temperatură în timpul transportului;
• prospețime îndoielnică a produsului;
• ambalare neadecvată sau vacuum deteriorat”, a explicat Paul Anghel.
Acesta le recomandă consumatorilor ca, dacă observă acumulări mari de lichid decolorat sau miros neobișnuit la deschiderea ambalajului, este recomandat să nu consume produsul și să îl returneze magazinului, solicitând înlocuirea sau rambursarea.
Nereguli grave descoperite de ANPC, în urma controalelor la IFN-uri. Unele instituții de credit au fost puse să dea banii înapoi clienților
Sursa foto: Facebook/ Paul Anghel


