fbpx

Artişti români organizează o licitaţie pe Facebook pentru donaţii în beneficiul Australiei

Artişti români vând diverse creaţii într-o licitaţie ce are loc pe Facebook până pe 15 ianuarie, pentru a strânge fonduri în beneficiul a patru organizaţii care luptă împotriva incendiilor din Australia sau care au ca scop îngrijirea victimelor acestor incendii.

Evenimentul, denumit pe platforma de socializare "Artiştii români alături de Australia", se desfăşoară de miercuri  8 ianuarie până pe 15 ianuarie, ora 21,30.

Obiectele puse la dispoziţie - tricouri, tablouri, CD-uri, cărţi - pot fi licitate pe pagina de Facebook prin donaţie directă către patru organizaţii australiene: Country Fire Authority, Red Cross Australia, Koalas in care Inc., Wild 2 Free Kangaroo Sanctuary Inc.

"Noi, artişti români, ne-am strâns în spaţiul virtual pentru a vă propune un schimb: creaţiile noastre pot fi ale voastre printr-un sistem simplu de licitaţie cu donaţie directă către unul din conturile de mai jos, aparţinând câtorva asociaţii de voluntari şi departamente de Pompieri din Australia", spun organizatorii pe pagina evenimentului.

Potrivit regulamentului, la postarea obiectului, fiecare artist anunţă suma de la care porneşte licitaţia. Cei interesaţi anunţă printr-un comentariu suma pe care doresc să o doneze. La finalul licitaţiei, câştigătorii vor plăti direct în conturile respectivelor organizaţii, publicate pe pagina de Facebook. Dovada donaţiei va fi făcută printr-un "print screen", prezentat artistului care a scos la vânzare obiectul.

Credit foto Facebook - Artiştii români alături de Australia

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.