Ineditul eveniment CosmoCronici - „Un cosmonaut la Ploiești” e în desfășurare la Palatul Culturii

Ineditul eveniment CosmoCronici - „Un cosmonaut la Ploiești” e în desfășurare la Palatul Culturii
Sâmbătă e ultima zi când pasionații de astronautică și science fiction pot lua parte la prelegerile susținute de Dumitru Prunariu în cadrul ineditului eveniment CosmoCronici - „Un cosmonaut la Ploiești”, desfășurat la Palatul Culturii
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Ineditul eveniment CosmoCronici - „Un cosmonaut la Ploiești” e în desfășurare la Palatul Culturii, sâmbătă fiind ultima zi în care pasionații de astronautică și science fiction pot lua parte la prelegerile lui Dumitru Prunariu și la expozițiile, spectacolele și prezentările tematice programate.

CosmoCronici se derulează la Palatul Culturii din Ploiești, în perioada 17-18 noiembrie. Evenimentul se află la prima ediție și include o serie de prezentări tematice și expoziții, spectacole și prezentări de carte.

Programul primei zile a inclus o prelegere despre astronautică și lumea fascinantă a spațiului cosmic susținută de general-locotenent cosmonaut Dumitru-Dorin Prunariu, precum și o prezentare cu tema „Știință și imaginație” susținută de scriitorul Alexandru Mironov.

Cei care n-au reușit să participe în prima zi au posibilitatea să recupereze sâmbătă, când prezentarea susținută de Alexandru Mironov este programată de la ora 12.00, iar prelegerea lui Dumitru Prunariu de la 15.00, potrivit programului anunțat de organizatori.

Image