Cursuri gratuite despre tehnici de vânzare și negociere. Cum te poți înscrie

Cursuri gratuite despre tehnici de vânzare și negociere. Cum te poți înscrie

Cu o tradiție de peste 10 ani în servicii de training, formare și consultanță pentru companii, Aleron Training Center SRL organizează, în următoare perioadă, gratuit, programe de formare profesională dedicate personalului angajat care își desfășoară activitatea în Regiunea Sud Muntenia. Sesiunile au loc în cadrul proiectelor "Hr Technology" - POCU/464/3/12/127018 și "Start Training IMM"” - POCU/464/3/12/127019, cofinanțate din Fondul Social European din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

La sesiunile gratuite, on-line, privind tehnicile de vânzare și negociere, pot participa angajați care NU au funcții de management ori în domeniul Resuse Umane, din IMM-uri cu punct de lucru în regiunea Sud Muntenia ( Prahova, Dâmbovița, Argeș, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Ialomița).

Sesiunea gratuită on-line despre tehnici de vânzare si negociere se desfășoară pe parcursul a două săptămâni.

Înscrierile se fac, în limita numărului de locuri, pe baza formularul de înscriere de AICI. Cei interesați vor fi contactați de organizatori, în vederea programării pentru participarea la curs.

Pentru mai multe detalii privind programele de formare profesională și condițiile de eligibilitate puteți accesa pagina web a proiectului www.aleron.ro sau puteți cere informații la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ori la telefon la 0743.180.623 (Aurelia Cristian, Expert informare și selecție grup țintă).

 

 

Image
Image
Image