De la 1 martie, Kaufland majorează salariul minim brut la 3.650 de lei

De la 1 martie, Kaufland majorează salariul minim brut la 3.650 de lei

Lanțul de retail Kaufland România a anunțat că majorează venitul minim brut începând cu 1 martie 2020, astfel încât cel mai mic salariu brut plătit de companie în țara noastră va fi de 3.650 de lei, față de 2.230 de lei, salariul minim brut la nivel național.

Totodată, conform planurilor de extindere a rețelei, vor fi create 1.000 de noi locuri de muncă. De asemenea, compania a lansat un program de includere în câmpul muncii pentru persoanele cu dizabilități, prin care au fost create 500 de locuri de muncă.

„La nivelul companiei ne-am asumat activ angajamentul de a crea un mediu de lucru corect și de a oferi pachete salariale competitive. Este motivul pentru care, în continuarea majorărilor salariale anunțate anul trecut, începând cu 1 martie 2020, vom mări venitul minim brut la 3.650 lei. Ne preocupăm constant să extindem și lista de beneficii de care se bucură colegii noștri cu unele adaptate nevoilor reale, prin care să contribuim cu adevărat la creșterea lor profesională și personală, în funcție de etapa din viață în care se află și de direcția în care își doresc să se dezvolte. Premiile obținute validează eforturile depuse pentru asigurarea unor condiții cât mai bune de muncă și arată potențialilor candidați că merită să aleagă un angajator premiat așa cum preferă clienții să aleagă un produs de calitate, care a primit multe certificări”, a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland România, citat de incont.ro.

Kaufland are, în țara noastră, o rețea de 127 de magazine și în jur de 17.000 de salariați.

 

 

Image
Image
Image