Monica Anisie, întrebată despre cum a pregătit anul școlar: „Întreaga societate să se concentreze asupra responsabilității publice”

Monica Anisie, întrebată despre cum a pregătit anul școlar: „Întreaga societate să se concentreze asupra responsabilității publice”

Monica Anisie, ministrul Educației, le-a transmis elevilor, luni dimineață la începerea anului școlar 2020-2021 pe timp de pandemie de COVID-19, să respecte regulile pentru protecția lor, iar profesorilor le-a mulțumit pentru implicarea din această vară. Ea a fost întrebată și ce notă și-ar da pentru activitatea de ministru, din calitatea de profesoară, afirmând că „întreaga societate trebuie să se concentreze asupra responsabilității”. 

„Ne concentrăm pe învățare, educația trebuie să continuie în orice situație. Fiți responsabili, prudenți, dar fiți și implicați. Mergem cu toții la școală. E important să mergem cu toții la școală și să fim alături de profesorii noștri. Copii, fiți responsabili și respectați toate regulile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor! Noi, profesorii, suntem alături de voi!”, a spus Monica Anisie, la începerea noului an școlar, afectat de pandemia de coronavirus, potrivit Digi24.

„Colegilor mei le urez să aibă un an școlar cu împliniri, cu implicare și le mulțumesc tuturor pentru tot ce au făcut în această vară. Au muncit și în timpul examenelor naționale, dar au făcut și eforturi supraomenești atunci când au fost suspendate cursurile”, a adăugat ea.

Întrebată ce notă și-ar da ca profesoară pentru activitatea de ministru, Monica Anisie a răspuns: „În toată această perioadă cred că nimeni nu a mai trecut prin ce s-a întâmplat. Am făcut cu toții eforturi susținute - autorități publice școlare, inspectorate școlare, profesori, directori - le mulțumesc tuturor pentru ce au făcut în această perioadă. Cred că, acum, întreaga societate să se concentreze asupra responsabilității și asumării publice”.

Sursă foto Digi24.

 

 

Image
Image
Image