Gigi Becali l-a ajutat pe Doroftei să-și găsească de lucru în Canada. Fostul sportiv: “Voi reveni în România într-o bună zi”

Gigi Becali l-a ajutat pe Doroftei să-și găsească de lucru în Canada. Fostul sportiv: “Voi reveni în România într-o bună zi”

Leonard Doroftei a plecat din România după problemele de care s-a lovit aici, în momentul în care pub-ul său nu a mai putut funcționa în spațiul din centrul Ploieștiului, întrucât clădirea în care era amenajat era încadrată în clasă de risc seismic. Împreună cu familia a decis să se mute din Canda, iar Gigi Becali i-a întins  mână de ajutor și l-a ajutat să-și găsească de lucru acolo.

Fostul mare pugilist spune că va reveni, într-o zi, în România, deși afacerea de aici i-a fost pusă pe butuci de autorități și, în ciuda performanțelor sale sportive, după retragerea din ring nu și-a mai găsit loc în acest sport.

„Acum lucrez la un club de box care aparține unei rude a lui Gigi Becali. Voi reveni în România într-o bună zi. La federație nu am fost dorit. Nu au vrut nici să fiu antrenor la lot. În sală la Nea Titi (n.r. – Titi Tudor supranumit Titi Prosop) intram cu greu. Probabil greşeala vieţii mele a fost că m-am apucat de cârciumărie, domeniu pe care nu-l cunoşteam. Am vrut să fiu în box, dar nu am reuşit. Era un sistem unde unii controlau şi nu am avut loc.

Plecarea în Canada a fost decizie luată în familie, cu toate că mi-aş fi dorit, poate, altceva. Au decis să venim aici. Familia a decis aşa. Am avut datoria să-i urmez. Ani negri au fost în spatele deciziei şi nu m-au ajutat să-i contrazic.

Dimineaţa până seara în prăvălie. Am avut o perioada şi în Federaţie. Când am spus stop nu a fost bine. Au fost mai multe etape. Nu au mers. Nu pot să fiu supărat pe ei. … În general oamenii bătuţi de neveste au devenit specialişti în box şi îmi dau lecţii. Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor”, a spus fostul mare pugilist la Radio Gold FM, potrivit prosport.ro.

 

Image
Image
Image