Marți, 13 August 2019 12:04

Grupul LUKOIL anunță lansarea Concursului de proiecte socio-culturale în România

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grupul LUKOIL organizează un nou Concurs, în continuarea numeroaselor activităţi şi evenimente derulate în domeniul responsabilităţii sociale corporatiste de-a lungul anilor. Conștient că dezvoltarea durabilă presupune implicare socială, agentul economic alocă anual 50.000 $, suma maximă pentru un proiect fiind de 6.000 $.
Pot depune proiecte asociațiile, societățile neguvernamentale și non-profit, organizațiile publice, organizațiile din domeniul culturii și educației (școli, colegii, universități, muzee, teatre).
Nu pot aplica uniunile politice, religioase și societățile comerciale.
Domenii prioritare sunt ecologia, spiritualitatea, sportul, dar și proiectele care vizează sprijinul persoanelor cu dizabilități.
Proiectele vor fi selectate în perioada august - septembrie 2019. Sunt așteptate să se înscrie asociații din Ploiești și județul Prahova, din București, dar și din regiunile Transilvania, Banat, Moldova, Oltenia, Dobrogea.

Printre criteriile conform cărora vor fi evaluate proiectele prezentate în cadrul Concursului se numără:
- respectarea priorităților Codului Social al PAO "LUKOIL" și nominalizărilor declarate ale Concursului;
- actualitatea rezolvării problemei sociale și importanța proiectului în dezvoltarea sociala și culturală în zona de activitate a Societății;
- necesitatea în rezultatele proiectului;
- realismul termenelor de execuție a proiectului în timp real;
- gradul de participare la proiect a populației, publicului, voluntarilor (acest criteriu implică impulsionarea și implicarea populației în rezolvarea problemei, identificarea și susținerea inițiativelor);
- parteneriatul cu autoritățile de stat și locale, organizațiile comerciale și non-comerciale în implementarea proiectelor.

Cererile pentru concurs sunt primite de către persoana de contact din rafinăria PETROTEL-LUKOIL pentru județul Prahova și orașul Ploiești, iar pentru orașul București și regiunile Transilvania, Banat, Moldova, Oltenia, Dobrogea, de către persoana de contact din societatea LUKOIL ROMÂNIA.
Persoanele de contact sunt:
- Pentru PETROTEL-LUKOIL: Daniela Danulescu  - Specialist principal relatii publice PETROTEL- LUKOIL, telefon: + 40 244 504 051; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
- Pentru LUKOIL ROMÂNIA: Bibik Aleksei - Director General Adjunct Personal și Probleme Generale, telefon: +40 21 227 21065; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Termenii și condițiile pentru depunerea candidaturilor sunt specificate în Regulamentul Concursului, care poate fi găsit pe site-ul:
https://cciph.ro/2019/08/concurs-de-proiecte-sociale-si-culturale-ale-pao-lukoil-inromania/

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.