Miercuri, 27 Noiembrie 2019 15:42

Mobilizare pentru familia din Filipeștii de Târg, ai cărei copii au ajuns în spital după explozia unei sobe. O parte din casă, distrusă în prag de sărbători

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un apel disperat a ajuns, în ultimele ore, la locuitorii din Filipeștii de Târg și nu numai, prin intermediul rețelelor de socializare. Corina Bădescu, o apropiată a familiei Cervinschi - în casa căreia a avut loc explozia de duminică, după care patru adolescenți au ajuns la spital -, le-a cerut localnicilor ajutorul pentru copiii răniți și părinții lor, greu încercați în prag de Sărbători.

Camera în care s-a produs explozia a fost grav afectată.

Cauzată, se pare, de supraîncălzirea unei sobe, explozia nu a fost urmată totuși și de incendiu, astfel că restul imobilului a rămas în picioare.

Pagubele materiale sunt, însă, pe locul al doilea. Patru din cei șapte copii ai familiei, cu vârste între 12 și 19 ani, au fost răniți, fiind internați la Spitalul de Pediatrie din Ploiești și la Spitalul Județean de Urgență.

Citiți și:   Patru victime, cu vârste între 12 și 19 ani, în urma unei explozii într-o locuință din Prahova

Aceștia din urmă, doi băieți în vârstă de 18, respectiv 19 ani, au și cele mai grave răni, iar îngrijirea lor ar urma să fie una de durată.

Citiți și:  Care este starea celor patru adolescenți răniți în explozia de la Filipeștii de Târg

Până atunci, cei care pot și doresc să ajute această familie pot lua legătura cu Bădescu Corina (0757.179.861), cea care s-a oferit să ajute pentru strângerea donațiilor, potrivit unui anunț postat pe un grup de Facebook al locuitorilor din Filipeștii de Târg.

UPDATE - De asemenea, de joi, există și un cont unde pot face donații cei care vor să vină în sprijinul familiei  Cervinschi.

CERVINSCHI MARIANA
IBAN: RO92BRDE300SV75794783000
BIC: BRDEROBU

Sursa foto: Bădescu Corina

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.