fbpx

Lidl recheamă un produs care ar putea fi periculos pentru persoanele alergice

Image
Image

Lidl România a anunțat că a demarat o procedură de rechemare preventivă pentru produsul „Belbake Fulgi nucă cocos, 200g“, lotul  34188, cu termenul de valabilitate 21.11.2019. "S-a constatat că produsul afectat conţine conservantul dioxid de sulf nedeclarat pe etichetă. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la sulfiţi ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsul. Având în vedere posibilele reacții alergice în urma consumului, clienții alergici la sulfiţi trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la sulfiți, produsul este apt pentru consum", au menționat reprezentanții Lidl România, în notificarea transmisă către ANSVSA.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Mai multe informaţii puteți obține la tel. 0800.896.622 sau pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.