fbpx

GALERIE FOTO şi VIDEO | Surprize la ZOO Bucov! "Crăciunul Animalelor" a fost sărbătorit astăzi

Eveniment inedit la grădina zoologică din incinta Parcului Memorial "Constantin Stere"! Devenit o tradiţie la ZOO Bucov, "Crăciunul Aninalelor" a fost sărbătorit astăzi, spre bucuria animalelor din parc, dar şi a copiilor care au avut ocazia să le pregătească daruri, să le urmărească reacţiile şi să afle lucruri noi despre vieţuitoarele "cazate" aici.

Administraţia Parcului Memorial a invitat copiii de la Centrul "Cireşarii" din Ploieşti să pregătească, alături de îngrijitorii de la grădină, cutiile de cadouri pentru animale, umplute cu gustările preferate, de la fructe şi seminţe pentru maimuţe la peşte pentru jaguar. Rând pe rând, după ce au închis şi ambalat cutiile de cadouri, copiii au trecut pe la ţarcurile porcilor mistreţi, babuinilor, cămilelor şi caprelor şi la adăpostul jaguarului.

Au fost însoţiţi de angajaţii de la ZOO Bucov, care le-au vorbit despre animalele cazate aici.

{gallery}craciunul animalelor 19 pregatire cadouri{/gallery}

Organizatorii au avut ghinionul unei zile ceţoase, venită după o perioadă foarte călduroasă şi care probabil i-a mai descurajat pe câţiva dintre cei care doreau să participe la acest eveniment. Cei prezenţi, însă, s-au bucurat din plin de turul prin grădina zoologică, urmărind cu entuziasm reacţia animalelor.

{gallery}Craciunul Animalelor 19{/gallery}

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.