Salteaua aleasă, motivul pentru care dormiți mai mult sau mai puțin bine

Salteaua aleasă, motivul pentru care dormiți mai mult sau mai puțin bine

Căutăm mereu tot ce mai bun, însă ignorăm fără să ne dăm seama, tocmai acele detalii care pot face o mare diferență. Spre exemplu salteaua, un element indispensabil din ansamblul patului, nu trebuie aleasă doar să corespundă cu dimensiunile cadrului. Despre ce presupune o saltea ortopedică sau superortopedică, descoperiți în rândurile ce urmează.

Salteaua ortopedică

Știați că o saltea ortopedică este realizată astfel încât să mențină o postură corectă a coloanei pe toată durata orelor de somn? Aceasta împiedică o înclinare exagerată a corpului și previne încordarea mușchilor de-a lungul coloanei.

Este de obicei nici prea moale, nici prea dură, ia forma corpului și pare să fie una din cele mai căutate opțiuni. Pe cât este de populară, o veți găsi în mai toate magazinele de nișă. Sunt cele care se diferențiază clar de saltele clasice și simple prin elasticitatea lor. Permite oricui, indiferent de greutatea corporală, să își mențină poziția optimă în timpul somnului.

Ce spuneți însă de saltelele superortopedice? Sunt un next level, cele care au un grad mai mare de fermitate. Acestea sunt concepute mai ales pentru persoanele care au nevoie de o susținere mai bună a corpului. Dacă suferiți adesea de dureri de spate și dimineața când vă treziți deja durerile sunt resimțite, o saltea superortopedică ar putea face o diferență.

Astfel de saltele, dragă cumpărător, gasesti la acest magazin.

Cu durerea de spate la doctor

Durerea de spate pare să fie una din cele mai comune tipuri. Însă nu este deloc de ignorat. Se pare că ne petrecem în medie 25 de ani din viață dormind. Cât de mult contează, deci, confortul din pat? De înțeles că trebuie să ne preocupăm de acest aspect.

Cum dormiți este o altă poveste. Pentru cei care preferă să doarmă pe spate salteaua trebuie să fie una din gama celor superortopedice. Este singura care poate susține corect poziția spatelui. În mod ironic, există tendința de a asocia confortul saltelei cu cât este de moale aceasta. Cum o saltea superortopedică este de o fermitate ridicată, de 7 pe o scară de la 1 la 10, unii ar putea crede că este fix opusul a ceea ce au nevoie.

Durerile de spate dacă sunt cauzate de poziția de somn și de utilizarea unei saltele necorespunzătoare va deveni de domeniul trecutului cu salteaua superortopedică. Au la bază arcuri, ceea ce le face și rezistente pe termen lung, învelite în straturi de materiale care să ofere confort la utilizare.

Cumpărați salteaua din magazinele online

Dacă ne bazăm pe online pentru diverse achiziții, de ce nu am face același lucru și când vine vorba despre saltele? Expert Saltele are oferte pentru toate preferințele. Acest magazin de nișă își prezintă catalogul de oferte online. Puteți comanda simplu și rapid salteaua superortopedică dorită. Aceasta ajunge la destinație fără efort din partea voastră. Pentru cei din capitală produsul ajunge în 48 de ore și pentru cei din restul țării în cel mult 72 de ore.

În funcție de dimensiunea dorită, așteptați-vă să scoateți din buzunare în medie 400 de lei, bani care merită pentru confortul pe care îl veți câștiga pe termen lung.

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Image
Image
Image