CORONAVIRUS | Pentru prima dată din septembrie încoace, Prahova are sub 300 de persoane infectate internate în spitalele din județ

CORONAVIRUS | Pentru prima dată din septembrie încoace, Prahova are sub 300 de persoane infectate internate în spitalele din județ

Scăderea numărului de infectări raportate se resimt serios și în numărul de persoane cu Covid internate la nivelul județului. Pentru prima dată de la finalul lunii septembrie, în unitățile sanitare sunt internați sub 300 de pacienți. Pe de altă parte, secțiile ATI-Covid sunt ocupate, în continuare, integral.

“Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 428, dintre care 290 de paturi sunt ocupate. La ATI, toate locurile au fost raportate ca fiind ocupate”, a anunțat Prefectura.

Potrivit informării transmise de autoritățile din județ, în ultima zi a anului, de la începutul epidemiei și până în prezent, în Prahova, 23.924 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 730 de pacienți au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese înregistrate au fost în rândul a trei femei (61, 71, 74 ani) și a cinci bărbați  (44, 76, 78, 78, 86 ani), cu comorbidități.

Potrivit bilanțului publicat joi de Grupul de Comunicae Strategică, 110 prahoveni au fost confirmați cu Covid, în ultimele 24 de ore, iar 19 au fost retestați pozitiv.

Foto cu caracter ilustrativ

               

 

 

Image
Image
Image