CORONAVIRUS PRAHOVA | Cinci noi pacienți infectați depistați în județ și peste 200 de persoane intrate în izolare, în ultimele 24 de ore

CORONAVIRUS PRAHOVA | Cinci noi pacienți infectați depistați în județ și peste 200 de persoane intrate în izolare, în ultimele 24 de ore

Prahova are, până astăzi, un total de 94 de cazuri de coronavirus, din care cinci confirmate în ultimele 24 de ore. Numărul celor testați pozitiv și internați a trecut, din nou, de 20, în timp ce, de la ultima raportare, un singur prahovean confirmat cu Covid-19 a fost declarat vindecat și externat.

Astfel, de la începutul pandemiei, "94 de prahoveni au fost diagnosticați cu COVID-19, dintre care șase au decedat, 67 au fost declarați vindecați și externați, iar 21 se află în continuare sub supraveghere medicală în unități din Ploiești și Câmpina. Unul dintre pacienți, internat la secția de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Municipal Câmpina, se află în stare gravă, fiind ventilat mecanic", se arată în bilanțul zilnic transmis de DSP Prahova.

În ultimele 24 de ore a crescut din nou, semnificativ, și numărul celor aflați în izolare la domiciliu. "Sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 988 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit   41 persoane și au intrat 225. În carantină instituționalizată se află 181 persoane", a mai anunțat Prefectura Prahova.

 

Sursa foto: Facebook/ Bogdan Nica

 

Image
Image
Image