Din 15 iunie se reiau lucrările de modernizare la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti

Din 15 iunie se reiau lucrările de modernizare la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova a decis să reia de luni lucrările în cadrul proiectului european de extindere şi modernizare a UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, suspendate odată cu decretarea stării de urgenţă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a declarat vineri pentru "Telegrama" că lucrările de la Unitatea de Primiri Urgenţe vor fi reluate pe 15 iunie, dând de înţeles că nu se aşteaptă la o prelungire a stării de alertă la nivel naţional. "Am decis ca lucrările să fie reluate de luni. Ele fuseseră suspendate pe durata stării de urgenţă şi a stării de alertă, având în vedere că la Spitalul Judeţean din Ploieşti au ajuns şi pacienţi cu COVID-19. Am considerat că după data de 15 iunie lucrările se vor putea relua în siguranţă. Ele fac parte dintr-un proiect amplu de extindere şi dotare a UPU, finanţat de Uniunea Europeană", ne-a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Obiectivul de investiţii are o valoare totală de circa 19 milioane de lei. Lucrările au început în luna octombrie a anului trecut.

Image
Image
Image