Mesajul unei paciente revoltate de atitudinea cadrelor de la Spitalul Judeţean Ploieşti: Stăteau la televizor în loc să ajute oamenii

Mesajul unei paciente revoltate de atitudinea cadrelor de la Spitalul Judeţean Ploieşti: Stăteau la televizor în loc să ajute oamenii

O pacientă ajunsă într-una dintre nopţile trecute la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Ploieşti reclamă probleme grave la nivelul unităţii medicale, de la aglomeraţia şi mizeria din UPU şi până la atitudinea deranjată şi deranjată a personalului.

Într-un mesaj publicat pe Facebook şi care a strâns peste o mie de reacţii, comentarii şi distribuiri, ploieşteanca povesteşte că, lângă ea, un pacient cu mâna ruptă a aşteptat minute bune înainte de a fi băgat în seamă, adăugând că, în acest timp, mai multe doctoriţie şi asistente stăteau să se uite la televizor.

"2021. Ploieşti - Spitalul Judeţean, condiţii? 0! Să nu mai zic de atitudinea doctorilor şi a asistenţilor... Doamne fereşte să ţi se facă rău în mizul nopţii ca să le strici lor somnul de frumuseţe. Fix cu aceste cuvinte am fost primită la recepţia spitalului «tu ce ai pățit fetiță la 3 dimineața?!» Parcă mă și simţeam prost că mi s-a făcut rău. Doamne, îmi cer mii de scuze de deraj! Hai că plec acasă şi vin după amiază, e în regulă??? Să nu mai spun că erau pacienţi ce aveau nevoie de ele, era un om lângă mine, aştepta de ceva timp, poate chiar de zeci de minute, să îl ajute, era cu mâna ruptă, gemea de durere, i se vedea efectiv osul ieşit prin piele, horor! A fost într-un final ajutat, cred că făcea prea mult zgomot şi era deranjant", a povestit pacienta.

"Doamnele asistente şi doctore adunate toate la tv, era «La bloc», desigur, orice era mai important de făcut decât să îi ajute pe bieții oameni", a mai reclamat aceasta.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a anunţat că va transmite un punct de vedere oficial în urma sesizării. Potrivit primelor informaţii, directorul Bogdan Nica a soliciat o anchetă internă.

2021. Ploiesti - Spitalul Judetean, conditii? 0 Să nu mai zic de atitudinea doctorilor si a asistentilor... Doamne...

Publicată de Selina Anton pe Duminică, 17 ianuarie 2021
Image
Image
Image