Ai nevoie doar de aceste jocuri pentru succesul la cazinou

Ai nevoie doar de aceste jocuri pentru succesul la cazinou
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poate că și tu ai avut ocazia să discuți cu jucători mai vechi de la cazino, iar fiecare jucător cu experiență îți va spune același lucru: singurul mod prin care poți avea succes la cazino este fie să îți mărești suma de pariat câștigând, fie să pierzi cât mai puțini bani. Cu cât pierzi mai puțini bani în timp, cu atât vei avea câștiguri mai mari. O modalitate prin care poți beneficia de bani în plus este prin rotiri gratuite fără depunere pe care le vei regăsi la majoritatea site-urilor mari de pariuri.

Jucătorii buni știu că nu doar ceilalți jucători sunt o competiție pentru ei, ci și cât de bine cunosc ei înșiși jocul. Competiția ta este, de asemenea, și cazinoul la care joci, întrucât fiecare cazino are o anumită taxă pe care o ia din fiecare pariu pe care un jucător îl plasează. Cazinoul are un avantaj la fiecare dintre jocurile pe care le vei regăsi. Aceste jocuri au același avantaj pentru cazino la toate cazinourile la care vei regăsi, întrucât procentajele sunt calculate în funcție de regulile fiecărui joc, cât și de posibilele sume de câștig pe care le are jocul respectiv. Din acest motiv jucătorii trebuie să găsească acele jocuri care sunt relativ ușor de învățat, dar și de jucat.

Cum știi că un joc este ușor

Toate jocurile de la cazinourile online sunt ușor de învățat și de jucat, însă doar câteva sunt și ușor de câștigat. Multe dintre aceste jocuri sunt cele care te vor încurca cel mai puțin pe parcursul jocului. Indiferent că îți dai seama sau nu, prin faptul că tu te joci la un cazino și apeși de fiecare dată pe butonul de spin de exemplu le vei oferi o anumită parte din bani celor de la cazino. Aceste procente mici din sumele pe care le pariezi se mai numesc și “avantajul casei” și sunt implementate în fiecare joc.

Un alt termen folosit pentru aceste procente este procentajul pe care îl are jucătorul de a câștiga sau procentajul de câștig pentru jucători, însă văzut din perspectiva jucătorului. În ziua de azi puține jocuri sunt jucate împotriva altor jucători. În schimb, jucătorii preferă să își testeze abilitățile împotriva cazinoului în sine. Și este adevărat ceea ce se spune: că avantajul casei întotdeauna câștigă. Acest procentaj indică cât de mult va reține cazinoul în urma pariurilor tale. Și acesta nu este calculat în funcție de cât de bun este un jucător la un anumit joc.

Acest procentaj rămâne la fel indiferent că tu doar ce ai învățat să joci jocul sau ești un expert la acesta. Abilitățile tale sunt diferite în funcție de jocul pe care îl joci, însă există jocuri care au procentaje destul de mici de a câștiga în comparație cu altele. Spre exemplu, Keno oferă un avantaj de 20-40% pentru cazino alături de sloturi, care oferă și acestea un avantaj cazinoului între 2 și 15%. În schimb, poker-ul video are cel mai mic procentaj de doar 0.46% urmat de Blackjack Video.

Video Poker

Orice listă de pe internet pe care o să regăsești că sunt trecute jocurile la care se câștigă cel mai ușor bani are trecut pe primul loc Poker-ul Video, atât online cât și în lumea reală dintr-un motiv foarte simplu: jocul oferă cel mai mic avantaj pentru cazino, doar 0.46%. Pe unele aparate de poker video vei putea chiar să regăsești o șansă negativă de câștig pentru cazino. Așadar, dacă deja știi tehnicile de bază la Poker Video poți începe să te joci pentru a lua un premiu uriaș sau doar pentru a face un profit mic.

O modalitate prin care îți poți da seama dacă te afli la masă corectă de poker video este să verifici tabelul de plăți pe care îl are aparatul respectiv. După aceea, tot ceea ce va conta pentru a putea câștiga vor fi alegerile pe care le vei face de-a lungul jocului. Pentru a putea avea un avantaj negativ cazinoul împotriva ta va trebui să joci la perfecție jocul și să iei întodeauna cele mai bune decizii cu privire la care cărți să renunți și pe care cărți să le păstrezi. Acest lucru este mai simplu de făcut decât sună, întrucât există un număr limită de alegeri pe care le poți face la fiecare mână.

Texas Hold’em

A nu se înțelege greșit – Texas Hold’em nu este o variație de poker ușor de câștigat, nici de învățat, ci din contră este destul de greu să câștigi. Totuși, este un joc foarte bun întrucât îți oferă nenumărate oportunități de a câștiga atunci când înveți să te joci fără a mai lua emoțiile în calcul sau șansele. Trebuie doar să te asiguri că nu contribui prea mult cu ajutorul mâinilor tale câștigătoare la buzunarul cazinoului.

Un lucru de înțeles de aici este că toate jocurile de cărți de la masă vor avea un avantaj mai mare pentru jucători decât pentru cazino. În continuare cazinoul va lua o anumită parte din miză atunci când se arată anumite cărți în joc. Alte cazinouri își iau partea în alte părți ale jocului. La turneele de poker aceste sume sunt luate sub altă formă. Întrucât nu există bani folosiți în joc, ci doar acele jetoane, cei de la cazino își vor lua o taxă direct din suma cu care te înscrii să joci la acel turneu, cât și atunci când vrei să te întorci în joc în cazul în care ai rămas fără bani.

Concluzie

Nu este nevoie să știi o mulțime de jocuri pentru a avea succes la cazino. De fapt, ai nevoie doar de un număr destul de mic de jocuri pe care să le cunoști bine. Fiecare joc este făcut în așa fel încât cazinoul să fie cel care are de câștigat de pe urma fiecărui pariu, motiv pentru care este esențial să cauți acele jocuri care îți oferă ție ca jucător o șansă mai mare de câștig. Video Poker și Texas Hold’em sunt două variante foarte bune în acest sens.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image