Cine câștigă cele mai tari grupe din Liga Campionilor? Surprizele pe care poți miza

Cine câștigă cele mai tari grupe din Liga Campionilor
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

UEFA Champions League propune și în acest sezon, ca de fiecare dată, câteva grupe deosebit de atractive pentru fani și pariori. Din aceste grupe fac parte echipe puternice ale continentului, dar și formații capabile să ofere surprize total nebănuite. În sezonul 2023-2024, cluburi precum Galatasaray sau Newcastle United ar putea să ia cu asalt dominația “granzilor“ și să obțină calificări istorice din grupele competiției. Iată cum arată situațiile în grupa A și F, cele mai tari din UCL!

Cele mai tari grupe din UCL 2023-2024

Grupa A

Această grupă este una deosebit de interesantă, deoarece din ea fac parte echipe cu blazon european important. Vor lua startul în această grupă Bayern Munchen, Manchester United, Galatasaray și FC Copenhaga. Chiar dacă toată atenția este îndreptată către primele două cluburi enumerate, nici Galatasaray nu poate fi exclusă din calculele calificării, având în vedere campania de transferuri absolut impresionantă reușită în această vară.

Turcii i-au adus pe Davinson Sanchez, Tanguy Ndombele, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Mauro Icardi sau Tete, dar au reușit să transfere și alte nume impresionante în toate compartimentele. Cota lor pentru câștigarea grupei este 17,00, în vreme ce cota pentru calificare este de 5,00. 

Favoritele sunt Bayern Munchen (cota 1,03 la calificare și 1,44 la câștigarea grupei) și Manchester United (cota 2,80 la câștigarea grupei și 1,10 la calificare). FC Copenhaga este outsider clar. Danezii au cota 17,00 pentru o calificare istorică în optimi și 81,00 la câștigarea grupei. Ei pot reprezenta, totuși, opțiunea ideală pentru pariorii cărora le place să mizeze pe surprize inclusiv la pariuri sportive live pe fotbal, așadar dacă îți dorești să faci acest lucru, nu mai aștepta!

 

Grupa F

Aceasta este, în mod categoric, grupa vedetă a actualei ediții a UEFA Champions League. Din ea fac parte Paris Saint Germain, AC Milan, Borussia Dortmund și Newcastle United. Denumită, în mod generic, “Grupa Morții“, din grupa F se vor vedea trimise acasă sau în play-off-ul pentru optimile Europa League două dintre numele importante ale continentului, fie din punct de vedere al performanțelor, fie al istoriei și perspectivelor.

Rămasă fără Messi și Neymar, plecați în SUA, respectiv Arabia Saudită, favorită la câștigarea grupei este, totuși, PSG. Francezii se bazează în continuare pe Neymar, iar cota lor la câștigarea grupei este 2,10, iar cota la calificare este 1,30. A doua favorită a grupei este Newcastle United! În mod surprinzător, englezii preluați anul trecut de Fondul de Investiții Saudit au cota 3,25 să câștige grupa și 1,55 să se califice.

Două nume grele ale fotbalului european, Borussia Dortmund și AC Milan pornesc drept outsideri în această grupă. În ciuda parcursului din sezonul trecut, când a ajuns până în semifinalele competiției, AC Milan are cota 6,00 să câștige grupa și 2,75 să se califice. Și Dortmund, fostă finalistă în 2013, când a fost învinsă pe Wembley de Bayern Munchen, are aceleași cote. 

În concluzie, cele mai interesante grupe ale Ligii Campionilor propun câteva cote excelente pentru pariorii care vor să profite de ele înainte de modificările survenite pe parcursul competiției. Alege-ți favoritele și plasează în mod responsabil pariuri pe acestea. Bucură-te la maximum de experiența unei competiții fotbalistice unice!

Sursa foto: Unsplash.com

 

 

Image