Sibiu Jazz Festival: 16 - 19 mai 2019

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Potrivit sibiujazzfestival.ro, în acest an, Sibiu Jazz Festival 2019 își deschide porțile pe 16 mai, pentru patru zile de muzică și spectacol.
Ediția cu numărul 49 îi așteaptă pe iubitorii muzicii cu o serie de concerte susținute de invitați din opt țări de pe trei continente, care abordează o largă paletă de stiluri, de la jazz latino la jazz contemporan.
Iubitorii muzicii și ai culturii vor avea ocazia de a se bucura de concerte de gypsy jazz (Broes, Belgia, 16 mai), jazz contemporan (Jeff Herr Corporation, Luxemburg, 17 mai), flamenco (Sergio de Lope, Spania, 17 mai), jazz-rock (Shalosh, Israel, 18 mai), soul (Jazzodrom, Austria, 18 mai) și jazz latino (Electrocutango și Conexion Cubana, 19 mai).
Câștigătorii de anul trecut ai secțiunii competitive, Marcin Pater Trio, sunt prezenți în program cu un concert ce va avea loc în seara de 17 mai.
Potrivit organizatorilor ediția din acest an a Sibiu Jazz Festival se întoarce către originile jazzului, așa cum era el înțeles acum mai bine de o sută de ani în orașul său natal, New Orleans: ca formă muzicală, dar și pretext de socializare și mod de exprimare a tradițiilor locale.

Image