fbpx

4 locuri pe podium pentru şahiştii de la CSM Ploieşti

4 locuri pe podium pentru şahiştii de la CSM Ploieşti

Image
Image

Sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti au participat la 2 competiţii desfăşurate în incinta Hotelului MyContinental din Bucureşti.

 A fost vorba de Weekend Şahist Amatori – Ediţia a II-a şi Etapele a 2-a şi a 3-a a Campionatului Naţional pe echipe – Divizia B, Seria a 6-a.

În cadrul Weekend-ului Şahist s-au organizat două concursuri, unul de şah clasic şi altul de blitz, în cadrul cărora sportivii clubului ploieştean au reuşit să ocupe trei locuri 1 şi un loc 2. Astfel, la şah clasic, Antonia Ciapă a ocupat locul 1 la categoria „ELO under 1400”, iar Vladimir Boştină a fost al doilea la „ELO under 1200”. La blitz, Antonia Ciapă  avea să fie pe primul loc la senioare, iar Alex Constantinoiu pe aceeaşi poziţie la „ELO under 1600”. CSM Ploieşti a fost reprezentată în competiţie şi de Melania Grigore, Daria Constantinoiu şi Ioana Moş, care au câştigat puncte ELO.

În campionatul Naţional pe echipe, CSM Ploieşti a obţinut două victorii în faţa celor de la Hannibal, 4-0 cu Hannibal 2 şi 2.5-1.5 cu Hannibal 1, graţie cărora se află pe poziţia secundă a clasamentului Seriei a 6-a. Echipa folosită de antrenorul coordonator al secţiei de şah a clubului, Petre Grigore, a fost formată din Marian Sandu (foto), Teodor Szocs, Anamaria Raţă şi Andrei Raţă.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.