Debut cu dreptul pentru CSM Ploiești în Divizia B a Campionatului Național pe echipe

Debut cu dreptul pentru CSM Ploiești în Divizia B a Campionatului Național pe echipe
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

 

Echipa de şah a CSM Ploieşti a debutat cu dreptul în Divizia B a Campionatului Naţional de şah pe echipe. Startul a fost unul convingător după un clar 4-0 obținut în meciul disputat în deplasare cu CSO Pantelimon.

Coordonatorul secţiei de șah, Petre Grigore, a înscris în competiţie o echipă alcătuită din Marian Sandu, Teodor Szocs, Anamaria Raţă şi Andrei Raţă, toţi cei patru sportivi reuşind să câştige partidele susţinute în Sala de Sport a Asociaţiei Sportive Orăşeneşti Pantelimon.

În etapa următoare CSM Ploiești va întâlni pe Carpaţi Sinaia, în propria sală de la stadionul „Ilie Oană”, pe data de 21 august.

CSM Ploieşti face parte din Seria a VI-a a Diviziei B, alături de CSU de Şah Bucureşti, CSŞ 2 Bucureşti, Asclepios-DGT Bucureşti, CSO Pantelimon, Spartac Bucureşti, CS Universitar Ploieşti şi Carpaţi Sinaia. Divizia B se desfăşoară în regim de un meci la 2-3 săptămâni, în perioada 1 iunie – 30 noiembrie 2021, datele de desfăşurare urmând să fie stabilite astfel încât să nu se suprapună cu celelalte competiţii oficiale.

 

 

Image