Cătălin Burlacu și-a depus candidatura pentru președinția Federației Române de Baschet

Cătălin Burlacu și-a depus candidatura pentru președinția Federației Române de Baschet

Fostul internațional Cătălin Burlacu a anunțat, luni seară, că și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Federației Române de Baschet. Alegerile vor avea loc la jumătatea lunii viitoare.

“Astăzi mi-am depus candidatura în vederea alegerilor Președintelui Federației Române de Baschet, alegeri care se vor ține în data de 15 aprilie.

Am luat această decizie ținând cont de următoarele:

  1. De faptul că acum este momentul ca baschetul românesc să ia o turnură prin care să ieșim în evidență în Europa, iar acesta se poate face datorită oamenilor cu experiență efectivă în baschet.
  2. De faptul că eu consider că membrii afiliați cu «drept de vot» au cea mai mare nevoie de diversitate în opțiunea votului și nu este firesc ca aceștia să tindă către un vot indecis.
  3. Am convingerea că alături de o echipă serioasă și metodică putem atrage fonduri europene, fonduri private, fonduri sociale, pentru întreg baschetul romanesc. Pentru dezvoltare durabilă”, a scris Cătălin Burlacu, pe pagina sa Facebook.

Până în prezent şi-au mai depus candidatura Adrian Voinescu, expert la Departamentul Relaţii Internaţionale al FRB, Virgil Stănescu, fost internaţional, și Alexandru Iacobescu, fost manager al echipei CSU Asesoft Ploieşti, anunță News.ro.

În prezent, forul este condus de Horia Păun, care nu dorește să mai candideze pentru un nou mandat, din cauza unor probleme de sănătate.

 

 

Image
Image
Image