Deplasare dificilă. CSM Baschet Petrolul Ploieşti merge în fieful campioanei

Deplasare dificilă. CSM  Baschet Petrolul Ploieşti merge în fieful campioanei
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

CSM Petrolul Ploieşti evoluează, sâmbătă, în cel mai dificil meci al sezonului care are loc pe terenul marii favorite la titlul de campioană în acest an, U-BT Cluj-Napoca.

Formaţia pregătită de Mihai Silvăşan are numai victorii în competiţia internă, 12 în campionat şi 4 în Cupa României, şi s-a calificat în Top 16 Basketball Champions League după 5 succese şi o singură înfrângere în Grupa G. Pentru confruntarea programată mâine seară, cu începere de la ora 18.30, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca („în direct” pe Digisport şi Looksport), antrenorul ploieştenilor, Mihai Popa, are la dispoziţie tot lotul de jucători. Tehnicianul lui „U” Cluj, Mihai Silvăşan, a fost depistat pozitiv cu Covid-19 şi nu va putea fi prezent la meci.

„Întâlnim o echipă care are cel mai mare buget din istoria baschetului românesc, cu jucători cu o experienţă extraordinară, unii dintre ei inclusiv în Euroligă, aşa că e clar că pornim cu şansa a doua. Totuşi, mergem să ne jucăm şansa, să practicăm un baschet bun, să ne respectăm planul de joc şi să ne pregătim, practic, pentru meciurile următoare, care sunt mai abordabile din punctul nostru de vedere”, a declarat managerul secţiei de baschet a clubului ploieştean, Ionuţ Ivan.

Altfel, Federaţia Română de Baschet a stabilit programul şi televizările rundelor a 15-a şi a 16-a a Ligii Naţionale, CSM Petrolul Ploieşti urmând să joace duminică, 16 ianuarie, de la ora 20.00, cu BC CSU Sibiu şi miercuri, 19 ianuarie, de la ora 18.00, cu CS Municipal Galaţi, ambele partide fiind programate în Sala Sporturilor Olimpia.

  Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image