Test important în Sala Olimpia. CSM Petrolul-SCM U Craiova Vineri Ora 17.00

Baschet CSM Petrolul
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

CSM Petrolul Ploieşti revine în Sala Sporturilor Olimpia după victoria spectaculoasă de la Sibiu.

Doar varianta victoriei este de actualitate în confruntarea cu SCM „U” Craiova pentru ca echipa ploieșteană să se menţină în plutonul ce vizează primele cinci poziţii ale clasamentului Conferinţei B. „Craiova este o echipă cu pretenţii în grupa noastră, chiar dacă în acest moment clasamentul nu o arată. Toate meciurile pe care le-a pierdut au fost la diferenţe mici, se bazează mult pe defensivă, fiind în top trei în Liga Naţională la capitolul puncte primite, aşa că ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Noi vom încerca să avem continuitate în evoluţiile bune din ultima vreme şi sunt convins că dacă vom face un efort colectiv pentru a păstra o intensitate bună pe toată durata jocului şi vom avea susţinerea publicului, vom reuşi să câştigăm.”, spune, înaintea disputei, antrenorul ploieștenilor, Mihai Popa.

Cele două formaţii s-au întâlnit în luna septembrie şi în Grupa D a Cupei României, chiar în Bănie, iar CSM Petrolul Ploieşti s-a impus atunci la o singură posesie distanţă, cu 72-70. Pentru întâlnirea  cu oltenii stafful tehnic al echipei ploieștene nu se confruntă cu probleme de lot. Meciul va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Marius Ciulin (Constanţa), Laszlo Bukuresti (Sovata) şi Matei Bănică (Bucureşti). Comisar din partea FRB va fi Tiberiu Rist (Bucureşti).

Partida va fi transmisă „în direct” de Digisport 3, PrimaSport 4, dar poate fi urmărită şi pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=Lg3xAIpZA7A.

Accesul publicului este liber

 

 

Image