În căutarea primei victorii. CSM Petrolul-CSM Focșani Vineri Ora 18.00

CSM Petrolul Baschet
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

CSM Petrolul Ploieşti se întoarce, mâine, în Sala Sporturilor Olimpia.

Prilejul este oferit meciul din etapa a 5-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin Getica 95 – Conferinţa B, cu CSM 2007 Focşani. Întâlnirea care începe de la ora 18.00 aduce faţă în faţă două formaţii care încă nu au cunoscut victoria în campionat. „Într-adevăr, este un meci între două echipe care nu au cunoscut gustul victoriei în campionat, noi venind după o înfrângere grea la Târgu Mureş, dar şi după o săptămână în care nu ne-am putut antrena prea mult în efectiv complet din cauza problemelor medicale. Sper, totuşi, ca la ora jocului să fim bine, să nu avem absenţe importante şi să facem un joc bun, care să ne aducă primul succes. Nu va fi însă uşor, pentru că Focşaniul a avut evoluţii bune atât la Constanţa, cât şi acasă cu Târgu Mureş şi cu siguranţă vine să-şi joace şansa. De altfel, cel puţin în conferinţa noastră, cred că oricine poate încurca pe oricine, dovadă victoria Vâlcii în faţa Constanţei, aşa că ne aşteptăm la un meci greu pe care trebuie să-l abordăm ca atare, cu determinare maximă pentru a obţine un rezultat bun”, a declarat antrenorul principal al echipei ploieștene, Mihai Popa.

Cele două formaţii s-au întâlnit în această toamnă şi într-un amical desfăşurat tot la Ploieşti, Petrolul impunându-se atunci cu 73-56 (20-14, 9-12, 21-14, 23-16).

Meciul va putea fi urmărit în direct pe DigiSport2, PrimaSport3, precum şi pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.

Accesul publicului este liber.

 

 

 

 

Image
Image