Încă un secund pentru Moldovan. Ciprian Pura completează staff-ul Petrolului

Încă un secund pentru Moldovan. Ciprian Pura completează staff-ul Petrolului

Petrolul a intrat, de astăzi, în cea de a doua săptămână de pregătire a noului sezon. „Lupii” s-au antrenat la Brazi în cadrul unui regim de semicantonament, cu câte două antrenamente zilnice pentru primele două zile ale săptămânii . Miercuri va fi o singură ședință de pregătire, joi este programat testul medical, la Institutul Național de Medicină Sportivă, iar sâmbătă se intenționează disputarea unui prim joc-test în 2021, contra formației de eșalon trei CSO Plopeni. Legat de lotul de jucători s-a decis că Joeri Poelmans, Brian Mendoza, Mihai Nițescu, Steve Leo Belek și Manuel Botic nu mai intră în vederile staffului tehnic. Aceştia nu vor mai participa la antrenamentele primei echipe, situația lor contractuală urmând să fie rezolvată în perioada imediat următoare.  

 Cantonament la Săcele

 Petroliştii vor efectua stagiul centralizat, din această iarnă, la Săcele, la hotelul „Hanul Mureșenilor” începând de duminică, 17 ianuarie. Antrenamentele se vor desfășura la Tărlungeni, iar pe parcursul celor două săptămâni se intenționează și disputarea unor meciuri de verificare, fiind stabilite testele cu Sepsi Sf. Gheorghe (20 ianuarie), AFC Odorheiu Secuiesc (23 ianuarie) și Dunărea Călărași (28 ianuarie). Programul va putea suferi modificări în funcție de condițiile atmosferice.

Ciprian Pura completează staff-ul tehnic

 Viorel Moldovan va avea încă un ajutor în staff-ul său, Ciprian Pura revenind în postura de antrenor secund al „galben-albaștrilor”. Fost jucător al Petrolului, Pura (51 ani) a activat, în ultima perioadă, în cadrul Academiei clubului ploieştea. La prima formație a mai fost antrenor secund în stagiunea 2017-2018, sub comanda lui Octavian Grigore.

Bine ai (re)venit, Ciprian Pura!

Image
Image
Image